Borut Lesjak: Dar lune

»Borut Lesjak je goreče predan svoji želji po rasti in deljenju svojega procesa z drugimi, kar lepo opiše v svoji fantastični novi knjigi, Dar lune

David Elliott

NE ZAMUDI NOVIH KNJIG, KI BODO NA VOLJO KMALU!

darilo: e-knjige in meditacije ob prijaviKnjiga Dar lune bo kmalu na voljo za prednaročilo. Prijavi se na obveščanje, da je ne zamudiš.

(V angleščini pa je ŽE v prodaji TUKAJ.)


darilo: e-knjige in meditacije ob prijavi

Borut Lesjak: Dar lune

V tej knjigi sem želel preprosto opisati najbolj osnovna orodja celjenja, s katerimi delam in jih učim že skoraj desetletje.

Uvodu sledi ščepec splošne teorije, nato pa se spustimo v podrobnosti posameznih tehnik formule dar lune: prizemljevanje, ostajati prisoten, meditacija dihanja, ustvarjalno pisanje in učenje samoljubezni. Zadnje poglavje je posvečeno nizu resničnih zgodbic iz mojega življenja, ki iskreno ilustrirajo, kako sem se sam učil ljubiti sebe skozi težka čustva in težke čase.

Knjigi je priložen brezplačen, 14-minutni posnetek meditacije dihanja za tvoje samostojno delo.

(Meditacija je že na voljo za nakup TUKAJ po promocijski ceni 5 €.)

~

"Intuitivni celilec in pisatelj Borut Lesjak je zasnoval prepričljivo formulo za preobrazbo življenja v enem luninem ciklu. Dar lune spregovori naravnost tvojemu srcu in naslavlja blokriane občutke ali potlačena čustva kot praktičen, razdelan vodnik s pomočjo resničnih, navdihujočih zgodb.

Dar lune je temeljna knjiga v seriji neposrednih delovnih priročnikov z jasno opredeljenimi orodji, dnevnimi nalogami in cilji. Če ste se naveličali igre čakanja in če so vam všeč Louise Hay, Eckhart Tolle in Dalajlama, boste močno zavibrirali s formulo za samopomoč Boruta Lesjaka."


Dar lune: hitri vodnik

Če želiš formulo dar lune najprej dodobra stestirati, preden se odločiš za nakup, ti pri tem lahko pomaga brezplačna e-knjiga Dar lune: hitri vodnik s priloženo 7-minutno meditacijo.

Tudi ta hitri vodnik opiše vsa orodja formule ravno prav podrobno, da lahko takoj začneš z njihovo uporabo in svojim predanim delom.


E-knjigo in meditacijo prejmeš brezplačno ob prijavi na obveščanje o novostih celjenja TUKAJ.


Tiskana izdaja prihaja v kratkem, v angleščini pa je ŽE v prodaji TUKAJ.


Serija Ljubi sebe skozi

KNJIGE SO NA VOLJO LE V ANGLEŠKEM JEZIKU!


David Elliott: Celjenje

»Pomanjkanje samoljubezni in posledična negativnost ustvarita bolezen, medtem ko pozitivna energija samoljubezni ustvarja zdravje in dobro počutje. Izmenjava ljubezni med vsem, kar obstaja, nas poveže z večjim Vesoljnim tokom energije, ta odpravlja naše notranje blokade, odpira nas intuiciji in ustvarjanju.« David Elliott poudarja tudi pomen hvaležnosti za vse obilje, navdih in navdušenje, ki tečejo skozi nas. In moč Ljubezni se množi!

Res milo branje, navdihujoče za celjenje!

— dr. Manca Košir

darilo: ob prijavi prejmeš e-knjigo Celjenje gratis!


Knjiga Celjenje je bila izbrana za knjigo meseca v reviji Bukla in predstavljena v Švicariji na Večeru z Manco Košir.Knjigo Celjenje lahko naročite tukaj in jo plačate prek PayPal, s kreditno kartico ali pa z bančnim nakazilom.

Poštnina za Slovenijo je vključena v ceno, razen za pošiljanje po povzetju.

darilo: e-knjige in meditacije ob prijavi

David Elliott: Celjenje

Po skoraj desetih letih izvajanja in učenja celjenja po metodi dobrega prijatelja Davida Elliotta in z orodji, predstavljenimi v njegovi knjigi Healing, sem se odločil, da jo prevedem v slovenščino. Trdno namreč verjamem, da lahko pomaga marsikomu, ki mu angleščina ni dovolj domača za branje tako globoke in pomembne knjige.

V oktobru 2018 je knjiga Celjenje izšla v samozaložbi. Dobite jo lahko neposredno pri meni. Najdete pa jo tudi v knjigarnah in knjižnicah po vsej Sloveniji ali pa jo kupite na spletnih trgovinah založb in knjigarn Primus, Mladinska knjiga, Bukla in ostalih.

~

Ta knjiga je za vsakogar, ki išče celjenje. Želiš uspevati, biti srečnejši in imeti več zaupanja, samozavesti in ljubezni?

Namera knjige Celjenje je, da z lastno močjo ponovno odkriješ zdravje in dobro počutje. Prebiranje njenih strani ti bo pomagalo povezati se s temeljnim in globokim sporočilom samoljubezni in izmenjave, ki se nahaja v kombinaciji osebnih zgodb, pisnih vaj in vodenih meditacij.

Vse to te bo pripeljalo do globlje povezanosti s svojim srcem in do priložnosti zaživeti karseda polno življenje.

Na kaj še čakaš?

Pojdiva!

— David Elliott


O knjigi

Knjiga Celjenje ti bo dala točno tisto, kar pove njen naslov: celjenje!

Če je tvoje življenje temno in na kakršen koli način boleče, je to verjetno zato, ker tvoje stare rane še vedno niso zaceljene. David Elliott s pomočjo svoje intuitivne povezave z Duhom in desetletij izkušenj pri celjenju ljudi v tej knjigi zapiše preprost recept, ki mu lahko v svojem vsakodnevnem življenju sledi pri celjenju samega sebe vsak izmed nas, če si le tako izberemo: naučiti se samoljubezni in dosledne izmenjave z Vesoljem! V šestih letih lastne hoje po tej radostni poti izpolnjevanja prebiram to knjigo znova in znova ter vsakokrat najdem v njej kako pragmatično modrost ali ganljiv navdih, kar sem prej morda spregledal. Moč knjige leži v njeni naravni preprostosti, v njenem pristnem ljubečem izrazu, ki se obrača neposredno na moje srce in dušo, še posebno pa v njeni zmožnosti dejansko vplivati na potek tvojega celjenja. Če obstaja ena sama knjiga, ki ti lahko pomaga spremeniti življenje, je to Celjenje!

Knjiga najprej jasno in na kratko spregovori o vseh vrstah naših tegob, ujetosti ter bolezenskih stanj, nato pa nam ponudi konkretna orodja in tehnike, ki imajo en skupni imenovalec: samoljubezen! V prvem delu se poglobimo v teme, kot so biti skrajen, napadalno potrošništvo, odvisnost, ego, biti trmast, spolna zloraba, rak, zakon in ločitev, vodenje, denar. Vsi primeri so pospremljeni s kratkimi zgodbami ljudi, ki so se s tem soočili na seansah celjenja z Davidom. Drugi del pa nam predstavi svež pogled na orodja, kot so ljubezen, izmenjava, disciplina, intuicija, ustvarjalnost, hvaležnost, humor in meditacija dihanja.

Knjiga Celjenje je tako hkrati popolnoma izvirna teoretična študija današnjega stanja človeštva kot tudi praktični priročnik za zelo nežno samopomoč, ki temelji na lahkotni srčnosti in odprtosti lastne suverene izbire vsakega posameznika.Iz knjige

Uvod

"Kaj če bi si lahko pozdravil vsako bolezen, zasvojenost ali kronično stanje? Koliko svobode bi izkušal, če ne bi bil odvisen od zdravniške pomoči? Kako polnega moči bi se počutil, če bi v svojih rokah držal ključ do svojega celjenja, ne le na fizični, temveč tudi na čustveni, umski in duhovni ravni?

Če v svojem življenju potrebuješ celjenje, je ta knjiga prava zate. Kakor koli si že prišel do nje, naključno, iz radovednosti ali ti jo je podaril prijatelj, vseeno je. Vesel sem, da sem te spoznal!

Že več kot dvajset ljudem pomagam pri celjenju. Moja filozofija je preprosta. Sprejemam višjo moč, kakršno koli ime ji že damo – Bog, Stvarnik, Duh, Milost. To višjo moč priznavam kot največjo silo v Vesolju in ji pripisujem združevalno moč ljubezni; sprejemam, da s povezanostjo skozi ta vir energije vsi celimo svoja življenja!

V tej knjigi bom opisal, kako se lahko povežeš z Vesoljnim tokom energije, ki obstaja v srcu stvarjenja. Ko se naučiš črpati iz tega toka zavesti, ti to lahko preobrazi zdravje in ti prinese ljubezen, ki si jo želiš.

Moja prva knjiga, Uporni celilec, govori o moji zgodnji življenjski poti in kako so se vsi koščki celjenja zame zložili skupaj. Knjiga ponuja podrobno razlago postopkov in orodij, ki jih kot celilec uporabljam pri svojem delu z ljudmi. V pričujočem delu pa poglabljam nekatere teme o celjenju, ki sem jih predstavil v Upornem celilcu. Kot boš videl, sta celjenje in ljubezen v samem srcu tega, kar tu delim s teboj."

Rak

"Delal sem že s precejšnim številom rakavih bolnikov. Tako delo je zame vedno mučno, saj dobro čutim pritisk, pod katerim so ti ljudje. Rak je intenziven klic bujenja. Saj vem, da pri tem ne gre zame, pa vendar rad pomagam ljudem po svojih najboljših močeh, a rak igra zares in brez popuščanja. Opazil sem, da gre najbolje tistim, ki razvijajo pozitiven odnos do sveta in sprejmejo rak kot znak za spremembo v življenju. V tem prebujanju jih podpiram. Vidim pa, da imajo precej več težav tisti, ki se zelo malo spremenijo.

V knjigi Uporni celilec sem izrazil svoje prepričanje, da je rak odziv na jezo, zadrževano v telesu, in nemalo rakavih bolnikov se je ostro odzvalo na ta moj komentar. V vsakem od teh primerov sem nežno opazoval njihovo reakcijo in spoznal sem, da je do nje prišlo prav zaradi tega, ker je nekaj potiskalo nerazrešeno jezo na površino. Nikdar ne bom trdil, da sem strokovnjak za to bolezen. V splošnem pridejo ljudje k meni šele po tem, ko so si že izbrali pristop zdravljenja s pomočjo zahodne medicine. Z njimi delam ne glede na to, kakšno zdravljenje si izberejo. Verjamem, da je moje delo pomagati jim očistiti pravi vzrok za bolezen ter pustiti zahodni medicini opraviti svoje. Pomembno je namreč celjenje in pri tem pomagam, kakor le vem in znam.

/.../"


David Elliott

"David Elliott premore edinstveno razumevanje energije, kar mu pomaga voditi stranke, učence pa tudi izurjene celilce prek njihovih strahov, da lahko odkrijejo lastno notranjo zmožnost celjenja. Njegovo preprosto sporočilo samoljubezni in izmenjave je več tisoč ljudem po vsem svetu omogočilo spremeniti si življenje na bolje s pomočjo naukov tega nekdaj upornega celilca."

David Elliott je avtor, učitelj in celilec, ki živi in dela v ZDA.