Zgodilo se je


Samoljubezen – intervju o celjenju

V zadnji reviji Pomagaj si sam je izšel moj intervju o celjenju. Srčna hvala, Katja Melik! 🙏

...

V: Samoljubezen, ja samoljubezen, samoerotika konec koncev je zdravilna, zaceli, pomaga. Kako zdravnica na hrbtni strani knjige reče, da bi se zdravstvena kriza končala v trenutku, skoraj v trenutku, če bi vsak prebral in začel uporabljati pomembne informacije iz knjige Celjenje? Nam kakšno zaupate?


O: Najbolj enostavno bi bilo, da bi vsakodnevno in vestno izvajali meditacijo dihanja, kar bi nas slej ko prej pripeljalo v srce in samoljubezen. Ko se nam zavest zjasni, si namreč ne izbiramo več korakov, ki vodijo stran od sebe. V resnici bi na tak način človeštvo lahko skoraj čez noč vstopilo v raj na Zemlji. Že samo s tako preprosto stvarjo: meditacijo dihanja. Nič več in nič drugega ne potrebujemo.

...


Večer z Manco Košir: Zgodbe o knjigah in ljudeh

9.4., Švicarija, Ljubljana


V začetku aprila smo predstavili knjigo Celjenje in metodo celjenja, ki jo učim, v prečudoviti družbi skoraj 200 src, s povezovanjem drage Mance Košir. Vzeli smo si tudi sedem minut in skupaj zadihali v vodeni meditaciji. Zelo sem hvaležen za to izkušnjo.


"V ŠVICARIJI VČERAJ. Vpeljala nas je lepota glasbe, pela je VITA MAVRIČ ob spremljavi JAKE PUCIHARJA. Zdravnica TATJANA TAJA ZORKO je poudarila: "Bolni smo zato, ker smo nesrečni." S celilcem BORUTOM LESJAKOM sva podčrtala: "Kamor usmerjamo svojo pozornost, tja teče naša energija." Občinstvo je povsem napolnilo dvorano in odpiralo svoje srce, da je energija tekla med nami in je bilo ČUDOVITO! Hvala za fotki TAJI KOŠIR POPOVIČ!"

– Manca Košir


Sensa vikend: CELJENJE

Vikend delavnica celjenja.

22.-24.3., Bohinj Eco Hotel


Konec marca smo izpeljali izjemno lepo in močno vikend delavnico v Bohinju, ki smo jo zorganizirali skupaj z Revijo Sensa. Prek 50 udeležencev se je globoko sprostilo in odprlo svoja srca ter se soočilo s svojimi zatrtimi čustvi in obtičalimi energijami. Doživeli smo ogromno joka, pa še več smeha, kot otroci. Naučili pa smo se tudi nečesa, kar smo ponesli s seboj domov, v vsakdanje življenje: samoljubezni!


"Bila sem na delavnici CELJENJA v Bohinjski bistrici in to enkratno izkušnjo priporočam vsem, ki želijo biti celovitejša, samostojna, zdrava oseba. HVALA, Borut."

– Barbara


Celjenje – vrnitev v samoljubezen


V februarski reviji Sensa je izšel moj članek o celjenju, ki ga na tej povezavi ponujam tudi v neskrajšani obliki.

Srčno sem hvaležen in počaščen, da je moja ranljiva in odkrita izpoved o lastni izkušnji celjenja tako toplo sprejeta med bralci. 🙏


"Moje življenje je postalo moj osebni pekel.

Ko danes gledam nazaj s toplega, varnega mesta samoljubezni, včasih komaj verjamem, da je bilo res tako hudo. Ne spomnim se jasno tistih svojih črnih, morečih občutkov brezizhodnosti, ko sem kot pes ležal na stopnišču našega bloka v Ljubljani in z glavo butal ob steno ali ob tla, da bi utišal nevzdržno grozo in dušno bolečino. Čakal sem, da napad mine, da se bom lahko vrnil v trpljenje in dramo svojega zavoženega življenja. Izhoda nisem več iskal, saj luči na koncu predora že dolgo nisem več videl ali verjel vanjo. Vedel sem, da bo vsak dan slabše in da mi nič in nihče ne more pomagati, zato se o tem niti nisem pogovarjal z drugimi. Bil sem sam in nemočen."


Vlog Celjenje


intervju o celjenju

celjenje korenskega vzorca

o prejemanju ljubezni, o smrti in ustvarjalnosti

samozavest samoljubezni

kratka predstavitev meditacije dihanja

meditacija manifestacije celjenja za vse

izberi celjenje

sporočilo celjenja za vse

si upornik brez razloga?

ključ do zaceljenega odnosa

povabilo v samoljubezen

bodi, kar si

celjenje odnosov

celjenje skozi odpore

celjenje brez odporov

entitete na delu 2

izpuščanje entitet

intervju z davidom


Facebook stran Borut Lesjak - Celjenje


Obišči me na Facebook strani celjenja Borut Lesjak - Celjenje, kjer redno objavljam svoje intuitivne uvide, ki izvirajo neposredno iz moje osebne izkušnje življenja.

Tam se tudi vsak dan točno ob 13:13 javljam v živo z minutko celjenja, s kratko meditacijo kvantnega diha.

Vsak mesec pa bom tudi objavil novi vlog, v katerem bom povedal več o redni vadbi celjenja, pa tudi odgovarjal na vprašanja.

Povežimo se!


Blog Celjenje