TEDENSKE MEDITACIJE V ŽIVO NA DALJAVO

VODENE MEDITACIJE DIHANJA

Vsak četrtek zvečer 28-minutna vodena meditacija dihanja na daljavo. Umirili bomo um in sprostili telo, odprli srce in čustva, ter začutili upanje in zaupanje v ljubezen.Redne tedenske e-skupine bodo kar se da enostavne: povezali se bomo elektronsko (ni težko!) in energetsko, nato pa skočili naravnost v globoko in nežno vodeno pranajama meditacijo dihanja, ki bo trajala okrog pol ure.

Meditacija nam pomaga sprostiti se in ostati prizemljeni v srcu, kjer lahko začutimo vibracijo lastne energije. Ta občutek nam neguje zavest in razvija moč samoljubezni, s katero se laže soočimo s situacijami v življenju, pa tudi zacelimo stare travme.

BONUS: Pred vsako e-skupino ste vabljeni, da mi sporočite svojo namero celjenja ali kako vprašanje, kar bom med meditacijo intuitivno naslovil!

KDAJ: vsak četrtek, 20:30 - 21:10

KJE: na daljavo (Zoom)

CENA: 30 € / mesec (ali trajnik)


Ob prijavi prejmete vsa navodila za povezavo. Lahko se povežete prek računalnika, tablice ali pametnega telefona, lahko pa tudi z običajnim telefonskim klicem.

Meditacija se začne takoj, brez uvodnega kroga in brez video povezave.

Po dogodku lahko zaprosite za posnetek meditacije, kar je izjemno močno orodje za nadaljnjo samostojno uporabo.

Srečanje bo trajalo kakih 40 minut.


Plačilo je možno z bančnim nakazilom ali prek PayPal.

Po novem tudi PayHip, ki omogoča še lažje plačilo s kreditno kartico, pa tudi "trajnik".


MESEČNI TEMATSKI POSNETKI MEDITACIJ

OBJEM NOTRANJEGA OTROKA

Vsak mesec za samostojno delo prejmeš posnetek 12-minutne meditacije dihanja, ki jo posnamem na intuitivno izbrano aktualno temo, da ti pomaga izpustiti stare travme in zaceliti rane povezane s tem.Meditacije bodo namenjene predani in nežni negi samoljubezni v obliki in občutku ljubezni do svojega ranjenega notranjega otroka. Ob vsaki meditaciji se bomo dotaknili toka energije, ki nas povezuje, in naša skupinska namera meditacije bo vsakič na daljavo usmerjena glede na naš aktualni skupni imenovalec. Skupna meditacija, ki jo bomo izvajali vsak zase doma v lastnem, varnem okolju, pa vendar v zavedanju naše medsebojne povezanosti, nam bo lahko pomagala najti navdih in ljubezen za globoko celjenje.

TEMA: Lahkotnost

KDAJ: januar

KJE: delo s posnetkom

CENA: 10 € (ali trajnik)


Ob začetku vsakega meseca bom vsem prijavljenim po mailu poslal sveže posneto 12-minutno meditacijo. S posnetkom lahko delate ob svojem času in se z namero povežete s celotno skupino.


Plačilo je možno z bančnim nakazilom ali prek PayPal.

Po novem tudi PayHip, ki omogoča še lažje plačilo s kreditno kartico, pa tudi "trajnik".


Delavnice

Prijavite se na obveščanje, da ne zamudite prihajajočih dogodkov v 2021/22.


darilo: e-knjige in meditacije ob prijavi


Zasebne seanse

IZPUŠČANJE ENTITET IN CELJENJE ZLORAB

Enourne seanse globokega celjenja z intuitivno vodeno, osebno meditacijo dihanja pranajama.Zasebne seanse se izvajajo po dogovoru v Šenčurju pri Kranju. Kontaktiraj me, če imaš kako vprašanje.

Cena zasebne seanse je 80 €. Plačilo je možno tudi z bančnim nakazilom.

Zasebna seansa celjenja traja eno uro. Začne se s 15-minutnim pogovorom, ki mu sledi 40 minut nežne, a zelo močne vodene meditacije dihanja. Končava z utrditvijo namere za trajnostni rezultat.

Namen ali cilj seanse je povsem tvoja izbira. Nekaj najbolj pogostih ciljev zasebnih seans je:

  • zaceli svoje odnose s pomočjo samoljubezni;

  • izdihaj stres in izgorelost;

  • shujšaj in se dobro počuti brez odrekanja in trpljenja;

  • zaceli fizično, čustveno ali energijsko zlorabo;

  • najdi in izpusti ujeto energijo entitet;

  • odustvari svoje odpore, zanikanje in odvisnost;

  • povrni si samozavest: varno je ljubiti;

  • premagaj strah pred smrtjo in življenjem;

  • preženi skrbi, da nisi zadosti.


Zasebne meditacije sproščanja in obnove

VODENA MEDITACIJA DIHANJA NA DALJAVO

Posvečene 30-minutne seanse nežnega sproščanja in celostne obnove z intuitivno vodeno meditacijo dihanja pranajama.Zasebne meditacije sproščanja in obnove se izvajajo po dogovoru prek Zooma. Kontaktiraj me, če imaš kako vprašanje.

Cena zasebne meditacije sproščanja in obnove je 40 €. Plačilo je možno tudi z bančnim nakazilom.

Zasebna meditacija sproščanja in obnove traja 30 minut.


Na začetku seanse na kratko pojasnim vse, kar moraš vedeti o meditaciji dihanja, kot jo učim in izvajam.

Nato se lotiva nežne in močne vodene meditacije, ki je zelo dejavna in zanimiva, saj je nekoliko drugačna od klasične tihe in mirne meditacije. Namenjena je času, v katerem vse teče hitro in smo navajeni na kratek domet pozornosti. Njena prednost leži tudi v tem, da je stvarna, realistična, zato vse tisto, kar se naučiš, lahko uporabiš v svojem vsakodnevnem življenju.

Vgrajena namera zasebne meditacije je seveda globoko sproščanje in energijska obnova.

Enakomerno, zavestno dihanje ti v kri pripelje več kisika in sprosti endorfin, kar ti posledično umiri običajno prezaposleni um. To ti nadalje omogoči tudi več navzočnosti in čutenja telesa, občutkov in čustev. Odprejo se ti energijska središča ali čakre, da ti življenjska sila lahko prosto steče skozi bitje. Na koncu se povsem prepustiš in odpreš višji sili, da ti napolni baterije in te obnovi, v odprtem srcu pa si sam zgeneriraš samoljubezen in sproščeno radost.


Med seanso se naučiš delati z meditacijo dihanja samostojno in varno.